Új sorozat indul! - Pinterest Projekt

június 23, 2018

Szeretnék egy új sorozatot indítani a blogon, ami több célt is szolgál majd a jövőben. Első sorban segít dolgozni a halogatásomon, az ötletek megvalósításán. Annyi mindent szeretnék és ebből sokszor olyan kevés dolog valósul meg, mert egyszerűen elkallódok az ötletek között. Továbbá élményeket és tapasztalatot szerezhetek akár egyedül akár a családommal, ami már önmagában is baromi jól hangzik. És persze nem elhanyagolandó tényként a blog életébe is hoz egyfajta rendszerességet, ami lássuk be, nem árt, hiszen döcög, pöfög, de még sem megy igazán itt az élet, pedig szeretek írni, szeretem ezt a felületet is.

Az igen egyszerű terv a következő; igyekszem időről időre megvalósítani valamit, amit a Pinteresten láttam. Ez lehet lakásdekorációs dolog, valamilyen receptötlet, vagy egy sima mamis outfit, bármi, a lényeg hogy az ötlet onnan érkezzen. Aztán ha ez megvan, akkor megosztom Veletek. az alapötletet, a kipróbálás/megvalósítás folyamatát és persze a végeredményt. Merthogy olyannyira szeretem a Pinterestet, hogy szinte nap sem telik el úgy, hogy valamihez ne keresnék inspirációt, ötletet, bármit. Imádom alakítgatni a kis tábláim, ideje is lenne már szelektálnom (halogatás-Verus 1-0), és a helyzet az hogy megannyi megvalósításra váró ötlet vár is rám, hogy huh... :D

Volt már rá egyébként példa, hogy a Pinterestről lementett ötlet végül tényleg kipróbálásra került, gondoljunk csak vissza Dani szobájába készült dekorációs feliratra, amihez erről a csodás helyről szereztem az ihletet!


Szóval, nincs kecmec, ideje tovább lépnem az állandó tervezés, álmodozás, "de jó lenne ezt megcsinálni!" szakaszból a megvalósítás és "de király, hogy ezt kipróbáltam" szakaszba. :D Ez egyrészt amúgy kiváltja a havi projektterveket is, de mivel az amúgy sem akart működni, nem is baj. Ezen sorozaton felül szeretnék több figyelmet szentelni a blognak, nem kizárt, hogy némi ráncfelvarráson is át fog majd esni, csak persze mindenhez idő kéne, az meg nem olyan sok van mostanában a kis kétévesem mellett. De hiszek abban, hogy arra van időnk, amire szánni akarunk. Még ha az néha nehezen is megy. :)

Mit szóltok, tetszene Nektek is egy ilyen sorozat? Szoktatok Pinteresten barangolni? Tervezgetős vagy megvalósítós típusok vagytok inkább?

0 megjegyzés