30 nap 30 képe

február 02, 2018

Mai nappal véget ért a 30 napos fotós kihívás. Akármilyen sablonos is, néha tényleg két pislogásnak tűnik egy-egy hét, és most ez az egy hónap is elreppent.

Mindenképp szerettem volna egy összefoglalót az elmúlt 30 napról, kiemelve a kedvenc és a legkevésbé kedvenc fotómat is. Én nagyon élveztem, bár bevallom, néhány esetben szinte csak este jutott eszembe, hogy "jaj, a mai kép még el se készült, de mi is a téma?!..." és nem is mindig frissen készült kép került ki.

Alapvetően a cél, ami miatt belevágtam, az az új fényképezőm megismerése volt. És azt hiszem ezt kipipálhatom, bár még tart az ismerkedés, de ez majd idővel úgyis alakul. Most pedig lássuk az elmúlt 30 nap képét három kollázsban, majd elárulom, melyik volt a kedvenc és az antikedvenc fotóm a kihívás alatt.A kedvencem egyértelműen a 15. napról a sziluett, amit Daniról és Atiról készítettem az ablak előtt állva, játszva a fényekkel. És bár elsőre úgy éreztem, nem sikerült azt megvalósítani, amit eredetileg akartam, aztán később rájöttem, sokkal jobbat is alkottam. Imádom azt a képet, ahogy sugárzik belőle a szeretet, ahogy egymásra tekintenek, ahogy összeér az orruk. Ami pedig a legrosszabb képem lett, az a miniHanról készült, legós fotó a 26. napon. Az egyetlen kép, ami a telefonnal készült, kapkodva. Pedig az aznapi close-up téma számomra, aki egyébként is szereti a makro fotókat sokkal több lehetőséget kellett volna tartogatnia mégis elszúrtam. De ennyi belefér.

Nagyon jó volt látni, ahogy egy adott témára kinél milyen megvalósítás jött létre. Szeretem ezt, hogy ilyen sok szemszögből megközelíthető egyetlen szó. És mivel a visszajelzések alapján Nektek is tetszett, sőt, sokatok aki lemaradt, jelezte hogy következőnek társulna, így tavasszal új kihívást hozok majd, de ezúttal saját kútfőből szerzem majd a témákat. Addig is, köszönöm mindenkinek, aki részt vett! :)

Nektek melyik volt a kedvenc képetek? Melyik téma ihletett meg legjobban? Neked mitől izgalmas egy ilyen kihívás? Várom a kommenteket odalent! ;)

0 megjegyzés