Padlizsánfasírt (Zé projekt)

november 19, 2017

Nagyon szeretem a padlizsánkrémet, így önbizalommal teli, nagy reményeket fűzve a recepthez álltam neki elkészíteni. A chimichurrit gyorsan, könnyedén elkészítettem, és izgatottan kóstoltam meg, mert már annyiszor hallottam a tévében emlegetni, főleg az amerikai mesterszakácsos, Gordon Ramsay féle műsorban, de azt kell mondjam, nem finom. Legalábbis nekem nem ízlett, önmagában semmiképp sem.


A fasírtot nem nagy ördöngösség elkészíteni, bár nekem a receptben írtakhoz képest arányaiban több panko morzsa kellett. Mondjuk alapból csak a fele adagot készítettem el, mert Ati nem igazán szereti az ilyesmit, és már másnapra volt tervben újabb étel, tehát csak jóformán egy evésnyi adag kellett nekem és Daninak.

Mint utólag kiderült, ezt a fasírtot sem fogom többet elkészíteni. Habár finom lett, igazán én sem kívántam ebben a formában, Dani pedig konkrétan meg se kóstolta. Mostanában egyébként is válogat kicsit, de szerencsére nem vészes. Mindenesetre rosszul esett, hogy még csak meg sem kóstolta. :( Na sebaj. A recept ITT elérhető a zémagazin.hu-n is.0 megjegyzés