Minden napra egy apró meglepetés

november 04, 2017

Az adventi naptárakkal az a helyzet, hogy én valahogy mindig addig addig totojázok a témával, hogy végül nyakamon a December, és gyakorlatilag lemaradok róla, hiszen a kalendáriummal november végén készen kell állni. Míg Atival ketten voltunk, elintéztük Lego adventi naptárra a dolgot, tavaly pedig sajnos kimaradt a dolog, na de idén nem fogom elbambáskodni, az tuti! Össze is szedtem a kedvenceim, amiket a zinterneten találtam. Hoztam 5 megvásárolható, kész darabot, később pedig egy másik bejegyzésben hozok pár tippet a házilag elkészíthető darabokra is.

Azonnal a kedvencemmel kezdem, máris lelövöm a poént. Ez a kalendárium testesíti meg számomra az álom naptárat. Gyönyörű, természetes, dekorálható, és legfőképp időtálló(nak tűnik). Egyetlen problémám vele, az ára. 9995 Ft-ot én erősnek érzek most, nem igazán terveznék ennyit költeni, örülnék ha a feléből megúsznám, de ez az álom kalendáriumom. Zara Home

Falra akasztható, szövet naptár, jópofa nyuszikkal. Aki nyúlmániás, annak ez tuti befutó lehet 4990 Ft-ért. Nekem nagyon tetszik egyébként, DE a nyúl számomra inkább lányos állat, legalábbis ezeken a grafikákon mindenképp. Az nem zavar, hogy a nyúlnak elvileg nem sok keresnivalója a fa körül, hiszen a hímes tojások állnak neki jól, de sajnos nem valószínű, hogy megvenném ezt, attól független hogy tetszik. H&MNagyon egyszerű, mégis olyan csodás a fenti papírzacskós megoldás a Butlerstől 3490 Ft-ért. Szerintem ez inkább felnőttes hangulatú, én ezt egy letisztult karácsonyi csodavilágban tudom elképzelni, ahol natúr csomagolópapírral, pékmadzaggal átkötött csomagok vannak magyallal feldobva és a természet színeiben pompázik a lakás és a fa is. Tudjátok mire gondolok, ugye? ButlersAz Ikea idei 2017-es Vinter kollekciója még biztos, hogy szóhoz fog jutni a blogon, mert gyönyörű. Muszáj a mesés, színes, különleges kalendáriumot is betennem a felsorolásba. Ha már elérhető lett volna a kollekció pár hete mikor voltunk, tuti feltankolunk megannyi aprósággal, köztük ezt a papír naptárat is elhoztuk volna 2490 Ft-ért. IKEAÉs végül egy olyan ajánlat, amire gyorsan kell lecsapni. Az Aldiban most 1990-ért  3 különböző fajta papírból összerakható, barkácsolható adventi naptár kapható. Bevallom, engem a kis vonat megvett, méghozzá annyira, hogy tegnap este elmentünk és meg is vettük. A helyzet az, hogy mivel Dani még pici, legalábbis az én szememben annak tekinthető, egy nagyobb, komolyabb naptár beszerzését nem érzem szükségesnek - hiába az álomkalendárium. A kis vonatos verzió pedig helyes színvilágú, kicsit fiús, nem túl nagy, és mivel Apa mozdonyvezető, még jobban témába is vág. ALDI


Ezeken felül persze sok lelőhely létezik, még most az eBay, Ali és Etsy is játszik, mert ha időben rendeltek ideér, illetve természetesen sok lakberendezési üzletben is biztos megannyi csodás textil, doboz, papír vagy zacskós megoldást találtok.

Hogy mi kerül a kis dobozkákba, azon még gondolkodom, hiszen elég picike dobozokról van szó, tényleg csak apró dolgok férnek bele, se mivel az apró játékok még fulladásveszélyesek az én gyerkőcömre nézve, így nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen nassolnivaló kerül majd bele. Valamilyen egészségesebb verziót szeretnék megvalósítani, erre kell apró megoldásokat találnom. Ha van tippetek, ne tartsátok magatokban! :)

0 megjegyzés