Kedves Jézuska, most tessék figyelni!

november 30, 2017

Engem elég nehéz meglepni. Eddigi életem során nem is sok alkalmat tartok számon, mikor úúúúgy igazán meglepődtem. Viszont nagyon könnyű olyasmivel megajándékozni, aminek tudok őszintén örülni, mert annyi minden tetszik és rengeteg olyan dolog van, amire vágyik a kis szívem.

Gondoltam írok egy listát a Jézuskának, minek örülnék, ha a fa alatt találnám. Egyébként, akármilyen sablon duma, tényleg úgy érzem, megvan mindenem s leginkább a meghitt családi hangulatra, finom ételekre, jó kis társasozásra, szeretettúltengésre vágyom. De azért nyilván mindenki örül, ha kap valamit, úgyhogy lássuk, minek örülnék én. 

Csilli villi

Nem vagyok nagy ékszer viselő, viszont ettől még nagyon is tetszenek dolgok, és régóta ácsingózok bizonyos darabok után. Ilyen pl. a Pandora és a Thomas Sabo charmok. Olyan sokszínű megoldásokat lehet belőlük kihozni, annyira jól személyre szabhatóak, szerintem ez az egyik legerősebb tulajdonsága ezeknek az ékszereknek. De egy szép nyakláncnak is örülnék, amire a Mamámtól örökölt kis arany medálom tehetném végre.

Krémesen szép az élet

Sokszor említettem már, nem vagyok nagyon sminkelős, krémeket használó típus. Most jövök rá, se bizsus, se shoppingmánia, se kencefice.. lehet nem is vagyok nő?!. :D Viccet félre téve, én egyszerűen nem így szocializálódtam, nem voltak ezek fontosak, így nem is épültek be a mindennapjaimba. Egy normális arcápolási rutint nem tudok összerakni magamnak... pedig ma már azt mondom, nem ártott volna ezeket megtanulni! 30-hoz közelítve azt vettem észre, hogy szárazabb a bőröm, problémásabb a hajam, kevésbé üde az arcom, szóval rám fér a tuning, nincs mit szépíteni. Ehhez pedig jöhet mindenféle, nagyon szerettem a The Body Shop testvajat amit anno a pocakomra használtunk minden este, mikor Danit vártuk. Ez volt az első Apa-Baba program. Szívesen kipróbálnék mást is tőlük, de nagyon örülnék Lush termékeknek is. És ha már a szépségnél tartunk, jól esne egy új hajvasaló is, mert a régi Remingtonom, már minimum 8 éves, nagyon megkopott a kerámialap (vagymijaszöszvanbenne) és bár nem sűrűn vasalom a hajam, mégis jó lenne ha nem roncsolnám túlságosan. Meg persze valami csoda hullámosítómasina is érdekel ám!

Konyhatündér születendőben

Szeretek főzni, sütni, s mióta Danival itthon vagyok sokkal több időm is van a konyhában, az utóbbi időben még motiváltabb is vagyok. Sok új tudásra tettem szert, és ezen ismeretek megszerzése közben felmerült bennem az igény dolgokra. Kezdésnek jó lenne egy szuper kis kötény, mert a lendületességem közepette folyton összepiszkolom a ruhám. Zé új könyve se lenne ellenemre, bevallom, nekem tényleg eléggé bejön a stílusa. De Bernáth Józsi lezser kötete is jól mutatna a polcomon. És ha már új receptek, nagyon szívesen készítenék rendszeresen kelt tésztákat, akár csak reggelire friss kiflit Daninak, de utálok tésztát gyúrni, ez van, szóval űberkirály dagasztós konyhai robotgép lenne álmaim netovábbja.. Itt egyébként van egy kis csalás, mert ezt a gépet Anyum és bátyám karira és névnapomra összevontan megvette.
De más dolgok is hiányoznak a konyhámból, úgy mint pl. egy jó kis gofrisütő. Annyira lelkes vagyok most a főzéssel kapcsolatban, hogy számtalan mindent be akarok szerezni, a szuflé formáktól a sütőbe tehető serpenyőig, szilikon formákig. Szeretnék nem csak finom de mutatós ételeket is készíteni.

A végtelenbe és tovább!

Nagyon örülök, hogy visszatért a kedvem a blogoláshoz, bár sejtettem, hogy átmeneti az állapot hisz az elmúlt években volt több ilyen időszakom is. Videózás téren is úgy tűnik, a lelkesedésem rendíthetetlen, viszont egyre inkább azt érzem, borzalmas a minőség. Mikor megnézek pl. egy Magyorósi Csaba videót akkor kb. elbújnék inkább (jó, nyilván a Csabaféle színt az nekem elérhetetlen...). Sajnos a telefonomból annyit lehet kihozni amennyit láttok, és az is mintha romlana ahogy öregszik a masina, plusz délután 4-től 0 természetes fény van, már ha épp nincs borongós idő egész nap. Épp ezért szeretnék majd egy új kamerát, de ez egy effektív drága befektetés, nem is nagyon mernék ilyet kérni ajándékba, inkább csak álmodozom. Jó lenne egy egyszerűbb akciókamera és pl. egy Sony RX 100as gép. Istenes Bence használ ilyet, és nagyon szépnek látom a felvételeit. De imádnék egy Canon Powershot G7 X Mark II-t is, amit pl Mindigmami Anett is használ (nagyon ajánlom Anett csatornáját!) és az ráadásul kifejezetten vlogkamera. Minden külföldi oldalon kb.  A KAMERA ez a masina . De örülnék állványnak és az eltörött tripodom helyett is egy újnak. Jó lenne egy normális vágó program is, és minden, amivel szebb és jobb eredményt érhetek el.

Nos, ennyi lenne. Sok? Kevés? Persze tudnám még sorolni, (kellene egy komplett új ruhatár is, köszi!) de egyébként ezek nélkül is teljes mértékben kerek egész az életem, nincs okom panaszra. De egyértelműen a konyha és a hobbim az a két terület, amikben most úgy érzem, a leginkább örülnék pár dolognak.

Ti mire vágytok idén? Mit kértek a Jézuskától?

0 megjegyzés