2 jutyuber, 7 nap, 14 videó - VLOGKIHÍVÁS is coming!

június 30, 2017

Szuper hírem van Nektek! Remek hét elé nézünk jövőhéten, dúskálhattok a videókban, ugyanis hétfőtől péntekig napi vlogokat fogok készíteni. Az ötlet Anikótól jött, így belevágok én is a kihívásba, no de hogy még jobb legyen, nem egyedül fogom csinálni!

Kedvenc mamijutyuberem, akit elsők között fedeztem fel, Patrícia is velem tart a kihívásban. Ha nem ismernétek, Övé a Lini&Mommy csatorna és a hozzá tartozó Facebook oldal illetve weboldal. Patríciában és bennem rengeteg közös vonás van, és nem csak a személyiségünkben, de az életünkben is, hiszen mindketten már egy csondálatos gyerkőc anyukái vagyunk, mindketten küzdünk a súlyunkkal, és mindketten kissé bolondok vagyok, mely dolog miatt hamar megállapítottuk, hogy ha kicsit közelebb laknánk, mennyire jó barátok lehetnénk. Szóval gondoltam, miért ne, és felkértem Őt, hogy vágjunk neki együtt ennek a kihívásnak! Nem csak motiválhatjuk egymást, de közben élvezhetjük is a másik napjait. Együtt fogunk egy egész héten át minden nap vlogvideókat készíteni, amiket este vágunk és szerkesztünk, így Ti másnap reggel fogjátok látni.

Tehát keddtől következő hétfőig érkeznek a videók, s hogy mi lesz benne... nos, az kiderül jövőhéten folyamatosan, de azt elárulhatom, hogy Patrícia is tartogat számotokra sok izgalmas percet, és én is tartalmas hét elé nézek. És amúgy is... tudjátok, szerintem gyerekkel extrán kaland az élet!

Nagyon izgatottak vagyunk Patríciával, remélem élvezni fogjátok, már előre látom, hogy rengeteg munkánk lesz benne, de szuper lesz! Szóval iratkozzatok fel a csatornáinkra (mégegyszer Lini & Mommy és a sajátom, a kisNAGY kaland), ha még nem tettétek, és jövőhéten érkezünk! Puszi és pacsi! ;)

2 megjegyzés