30 napnyi boldogság képekben

március 20, 2017

Ma van a boldogság világnapja. Boldognak lenni egyébként szerintem nem túl bonyolult. Alapvetően úgy gondolom, hogy ha önmagunkkal nagyjából jóban vagyunk, akkor a világ is jóban lesz velünk, és olyan emberek kerülnek az életünkbe, olyan események történnek velünk, amik magukban hordozzák a boldogságot. Kicsit, nagyot, röviden vagy hosszan tartót, de ott van az a reggeli kávénk első kortyától kezdve a szerelmünk öleléséig szinte minden pillanatban.

Mindezek ellenére még sem olyan könnyű megfogalmazni, leírni, felsorolni mindazt, ami számomra a boldogság. Félő kihagynék sokmindent, vagy sosem érne véget ez a bejegyzés. A boldogság nyomán kutakodva bukkantam egy 30 napos "happiness challange"-re, amiből kiindulva, s ihletet kapva gondoltam elkészítem a saját 30 napos kihívásom. Facebookon és Instagramon fogok minden nap az adott napnak megfelelő témában posztolni, és remélem, lesztek páran, akik örömmel csatlakoztok hozzám. Ha így tesztek, akkor használjátok a #30dayhappiness és a #kisnagykalandkihivas hashtageket.


Az adott napok nincsenek kőbe vésve, hogy ki hogyan értelmezi és hogyan örökítitek meg azt az adott dolgot, az a kreativitásotokra van bízva. Remélem minden napban, minden "feladatban" megtaláljátok azt a röpke kis boldogságot, amit szántam. Én nagyon izgatott vagyok, szeretem magam feladatokkal ellátni.

Ma indul és Április 18-án kerül fel elvileg az utolsó nap képe, de ha esetleg ki is maradna egy-egy nap, vagy elfelejtkezel róla, nincs semmi baj, csak folytasd sorban, nem baj ha 30 napból pl. 35 lesz, senkit sem hajt a tatár. 

Remélem, lesz aki csatlakozik. :)

0 megjegyzés