Pocszobából kisNAGY kaland!

január 11, 2017

Szóval, arra jöttem rá, hogy csak tartozom a blog olvasóinak is egy kis beszámolóval, hiszen vannak, akik csak itt követnek, így nem biztos, hogy értesült mindenki a változásokról, egyszerűen csak azt vette észre, hogy puff, eltűnt a blog.

De valójában szó sincs eltűnésről, csupán megváltozott kicsit a világom. Mint észrevehető, az utolsó bejegyzések mindegyike már csak videó volt, és úgy gondolom, ez az irány az, ami most kielégíti az érdeklődésem, ez köt le. A klaviatúra koptatását videók vágására cseréltem, és mozgókép formájában osztom meg a gondolataim, élményeim. Illetve ami írhatnékom van, azt a facebookon kiélem. S mivel a blog témavilága szinte teljesen Dani köré épül, a gyereknevelés, a mindennapok, életünk dolgai lettek a fő irányvonal, így a nevet is egy találóbbra változtattam, így lett kisNAGY kaland a Pocszobából. Elvégre mindig is úgy véltem, az élet kalandos ha azzá tesszük, és egy gyerek garantáltan olyan kihívások és élmények elé állít, amit igazi kaland megélni! :)

Így egy kis ideje már a facebookon kisNAGY kaland néven találtok meg, illetve youtubeon IDE kattintva elérhetitek a csatornát is, amire feliratkozva biztosan nem maradtok le semmiről. :)2 megjegyzés

  1. Azért remélem fogsz még írni majd ide is :( hiányozni fog az tuti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lesz olyasmi, amiről inkább írnék, és kedvem támad, akkor biztos le fogok ülni a gép elé. :)

      Törlés