5 tipp hogyan ne karácsonyozz! VIDEÓ

november 18, 2016

A Karácsony sokaknak az év egyik legstresszesebb időszaka, viszont pár egyszerű trükkel, és apró előkészülettel könnyedén vehetjük az akadályokat! :)

Ha tetszett, ne felejts el feliratkozni!

2 megjegyzés

  1. Jó kis videó és minden pont igaz. A próbasütés tényleg nem rossz ötlet! :D pláne ha valaki nem egy született konyhatündér. Mi egy szülinap előtt jártunk úgy, hogy anyukám kinézett egy citromos kekszet, hogy csináljam meg. Nekem már ránézésre sem tetszett a recept, olyan csálé volt az összetevők aránya, de neembaj, csináljam meg úgy. Hát ehetetlen volt...de olyan szinten, hogy ki kellett dobni, pedig nem vagyunk egy nagy kaja kidobálók, de ez tényleg ehetetlen volt. Anyukám persze beállt pánik üzemmódba, hogy most mi lesz..?! Úgyhogy tényleg nem árt letesztelni előtte, ha nincs B terv vagy nem vagyunk olyan spontánok, hogy mmm akkor inkább gyorsan összedobok valami mást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyukám pár éve gondolt egyet és narancsos kacsát csinált karácsonykor. Először életében... 😁 csak nagybátyám volt aki szerint jól sikerült. Kb az összeset ő ette meg. 😂

      Törlés