Aktuális baba és mamakedvencek

október 13, 2016

Az elmúlt két hónapban nem írtam kedvences bejegyzést, mert volt is, meg nem is néhány dolog, amit megszerettünk, de nem igazán adott volna ki egy komplett, tartalmas bejegyzést. Viszont most hirtelen többminden is lett, ami a szívembe lopta magát. Ezeket szedtem össze Nektek!
kedvencek
Mommy Mia őszi meglepetés box
Nekem ez volt az első dobozom, és bár voltak már szuper boxok, mégis örülök, hogy eddig váratott magára az első rendelés, hiszen ez a kiadás (nem csak) szerintem lett nagyon ütős. Értelemszerűen a MINI verziót rendeltem meg, pedig nagyon fájt volna a fogam arra a tündéri rókás ovis zsákra, bíztam is benne, hátha én leszek az egyik szerencsés akinek jut egy meglepi zsák, hiszen a lányok 15 mini dobozba ráadásként csempésztek a zsákokból a sikerüket látva, de nope… nem nyert. A doboz teljes tartalmát már biztosan láttátok több helyen is, így én most csak a három kedvenc termékem emelném ki.
Az egyik a Kismackó könyvsorozat lovagi tornás mesekönyve. Ez egy néhány oldalas, rövid szöveges kis mesekönyv, mozgatható részekkel, amitől interaktívabbá válik a könyv. Nekünk egyelőre semmilyen mesekönyvünk sincs, de épp mostanában fontolgattam a beszerzésüket, hiszen Dani most már élvezi, általában érdeklődve figyeli ha mesélünk neki. Persze még nem érti, de nem is ez a lényeg. Viszont ezzel az egyszerű, rímelő, vidám és rövid szöveggel ellátott kis könyv pont betalált.
1
A másik kedvencem, a Biburi féle memóriakártyák. Mindig is tetszettek a grafikáik, nagyon különleges, egyedi, és felismerhető stílus. Dani egyelőre még a memória részét nem használja ki, de a kis figurákat szívesen nézegeti, könnyen meg tudja fogni, és az se baj, ha szájba veszi, elég masszív kártyákról van szó.
És végül a harmadik kedvenc, a kis rózsakvarc karkötő, a szivecskés Mom medállal. Alapvetően nem vagyok nagy ékszerhordó, szinte csak fülbevalót viselek, de nagyon szép, egyszerű, szerethető kis ékszerről van szó, így bizonyosan sokszor fogja kiegészíteni az outfitem.
Ez a pelenka már akkor szerelem volt, mikor elsőnek megláttam a Bolyhoska oldalán és még azt sem tudtam mi az hogy zsebes. De azt igen, ha belevágunk, akkor ezt tutifix, hogy megvesszük… és így is lett. És mennyire jól tettük, hogy belevágtunk! Imádom, lelkes vagyok, eddig szinte csupa pozitív élményem van, és mindenről beszámolok majd részletesen, valószínű videó formájában, de ezt a Milova pelust ki kell emelnem, mert miután rátaláltam a megfelelő beállításokra, azóta 100%-osan működik (első alkalommal a Dani súlyához ajánlott beállítással egy pici ponton kiázott a pelus). Gyönyörű, pihe puha, fogja amit kell éééés iszonyat gyorsan szárad, egy esti mosás után reggel már pakolhatom bele a gyereket.
3
F&F Baby macis nyálkendő
Macik. Macik mindenhol! De tényleg, gondolom másnak is feltűnt már, hogy most a medvés minták nagyon menők. Legalábbis a fiúruhák terén, hiszen a Tesco főleg, de a H&M, Zara és még a Pepco is hozza a macis mintákat kisebb nagyobb adagokban. Engem megvettek, imádom, és Daninak is nagyon jól áll – mondjuk mi nem?!. Szóval Danómanónk egy ideje nyáladzik, de nem durva a helyzet, viszont már elkélt végre egy-egy nyálkendő. Szettben 1690 Ft a Tescoban ez a nyálkendő, ami szerintem korrekt ár, de ezen az áron 3-at is vehetünk a sima, egyszínűekből, ami szintén szép. Frottírszerű a belső anyaga, elől pamut. Nagyon bejött a szabása, kényelmes Dani számára is, a kis tokáját sem szorongatja, így abszolút jó vétel volt, és valahogy a nyálkendőtől egy gyerek nekem mindig vagányabbnak tűnik, így ne feledjük a funkcionalitás melllett a cukiságfaktort sem!
2
Avon Santa Claus és Reindeer ünnepi tusfürdők
NévtelenTudom, tudom, hol vannak még az ünnepek… hát majdnem a küszöbön! Bő két hónap, és Karácsony, amire én idén hiperkorán elkezdtem a hangolódást eme két fincsi tusfürdő segítségével. Alapvetően nem vagyok nagy Avonos, valahogy nem váltotta be soha semmi a hozzá fűzött reményeim, de ezek az ünnepi illatok nagyon tetszenek. Egyedül a flakon az, amit meg kell kissé erőszakolni ahhoz, hogy a cucc kijöjjön belőle, annyira masszívra sikeredett, így ez picit levon az élvezetből, de az illatuk isteni.
A rénszarvasos szilvás-vaníliás, míg a mikulásos (az én kedvenc kedvencem) fincsi almás-fahéjas. A kellemes illatukon felül egyébként annyira nem habzanak túl jó, és annyira nem is tartós az illatuk, de ez most kit érdekel?! Hangolódunk, vagy nem hangolódunk?! :D Egyébként 250ml-esek, és 990 Ft volt a kettő együtt. Novembertől rendelhető.
Nos, ezek az apróságok a mostani kedvenceink. A pelusos témáról hamarosan hozok egy bővebb beszámolót, valószínű videó formájában, mert van miről beszélni, és úgy hiszem, könnyeben be is tudom mutatni, mifán terem a téma, hogyan haladunk vele, könyékig sz*ros lettem-e vagy sem, szóval csupa izgalom a téma!
Addig is, írjátok meg nekem, hogy Nálatok mik az aktuális kedvencek, hangolódtok-e már az ünnepekre, ha igen, mivel? 
Kövess Facebookon és Instagramon ahol extra tartalmakat, tippeket és érdekességeket találsz!

2 megjegyzés

 1. Jó, hogy mondod, tényleg mindjárt itt a karácsony!!
  Jó ez a doboz, láttam más bloggernél is, szerintem is telitalálat.
  Nyálkendő, mik vannak, nekem a nagyobbik fiam nyáladzott, de neki még csak előkét tudtam a nyakába kötni, rengeteg Tescos előkét vettünk. A másik gyerek is nyáladzott kicsit, csak mindig letépte, na gondolhatod. Inkább nála nem használtam. De a cipőjét meg a kesztyűjét is mindig ledobálta, utcán is, volt, hogy hozták utánunk a járókelők.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Daninak is sikerült már a játszószőnyegen egy alkalommal valahogy leműtenie magáról a kendőt, de egyébként nem zavarja. :)

   Törlés