Júniusi kedvencek

július 06, 2016

Júniussal nem csak a nyár, de az igazi kánikula is megérkezett. A családi “tévében mondták” jóslatok alapján egész nyáron kánikulára számíthatunk, amit nem csak én, de Dani is kissé nehezen visel. A fél órás záporok meg csak arra jók, hogy párásítsák a levegőt. Meleg, és nyugis volt a Június.
Beach-sand-blue-sea-waves-clouds-sun_1280x800
LEGJOBB A TESTNEK | Balea tusfürdők
A Balea tusfürdők legnagyobb erőssége a változatosságuk. Se nem habzanak túl jól se nem ápolnak túlságosan, a krémesebbeket, mint pl. a Dove jobban szeretem télen. Nekem a Balea tusik inkább nyáriak, legyen szó akármilyen illatról, üdítő velük zuhanyozni, és ez most az elmúlt hónap kánikulás estéin nagyon jól jött. A dinnye az egyik kedvencem most!
20160706_100014
LEGKREATÍVABB PERCEK | Pelenkatorta
Szerintem az egyik legjobb ajándék egy várandós párnak a pelenkatorta. Hasznos dolgokkal van teli, és mégiscsak mutatósabb, mint egy ajándékzacskó, mert maga a forma a csomagolás. Kaptam én is, házikészítésűt várandósságom idején, aminek nagyon örültem. A legjobb barátnőm épp várandós, az alábbi tortát neki szánom. Mivel Róla van szó, nem bíztam másra a feladatot, és magam válogattam össze a torta hozzávalóit, és a hagyományostól eltérő, háromkerekű motor formát építettem. De ha nincs kedvetek, időtök vagy affinitásotok ilyesmihez, pár kattintással rendelhettek is a pelenkatorawebshop.hu-tól.
IMG_20160614_192127
LEGJOBB FOGÁS A HÓNAPBAN | H&M  ágynemű
Már biztos unjátok, hogy az egekbe magasztalom a H&M online rendelést, de muszáj eldicsekednem, hogy sikerült a leárazáson lecsapni arra az ágyneműszettre, amit hónapok óta nézegetek. Már van egy szettünk a H&M-ből, amivel nagyon elégedett vagyok, így biztos voltam benne, hogy megéri újra beruházni. Igazi tavaszi-nyári színvilága van, alig várom, hogy áthúzzam következőnek az ágyneműnket.
ágynemű
LEGFINOMABB FALATOK | Bolognai spagetti
Bevallom, én évek óta alapból csinálom a bolognait. Mamám szoktatott rá, megszerettem a Maggis bolognai alap ízvilágát, ezért én is mindig azt használom. Viszont legutóbb megfeledkeztem róla, hogy elfogyott, és nem tudtam boltba menni érte, így gondoltam visszatérek az eredeti recepthez, paradicsompürével, fűszerekkel készítettem el a húst. És isteni lett. Régen sose sikerült így eltalálni, de ez most nagyon a helyén volt.
bolognai
LEGSZEBB SZEMÉLYES PILLANATOK | Évfordulós mozizás
Természetesen Danikával megannyi szuper pillanatunk volt, imádok vele és a párommal lenni, hármasban, mint egy kis család, de kellenek a közös pillanatok csak a párommal. 25-én volt az évfordulónk, amit szolidan egy mozizással ünnepeltünk meg. Túl sok időre még nem tudok és nem is akarok elszakadni Danitól, ezért jött szóba a mozi. A 20 évvel ezelőtti Függetlenség napját is imádtam, és az új részt is. Goldblum szerintem nagyon ott van, mókás pali, tetszett a játéka.
mozi
LEGFÜLBEMÁSZÓBB DAL | GOT zene
Mi is, mint sokan mások Game of Thrones függők vagyunk. Bár ez az évad eleinte nem igazán mozgatott meg, de az utolsó két részben kárpótoltak. A kedvenc jelenetem **SPOILER ALERT** mikor Tomen könnyed lazasággal kiugrik kisétál a vártorony ablakán, miután megözvegyül. Tetszik, ahogy játszi könnyedséggel halnak olykor az emberek. :D No és ez a zene, az utolsó rész zenéje, egyből rákattantunk Atival, és azóta rongyosra hallgattuk. Ha szeretitek a zongorát, hegedűt, sőt orgonát, akkor hallgassátok meg!

Ha kíváncsiak vagytok még többre, kövessetek Instagramon, @verusszabo néven megtaláltok, és lájkoljátok a Pocszobát a Facebookon!

0 megjegyzés