Kedvencek | FeMini Box a küszöbön!

június 20, 2016

Úgy látom, a meglepiboxok egyre inkább virágkorukat élik kis hazánkban is. Ezeknek a dobozoknak a lényege ugye annyi, hogy nem tudod pontosan, mit rejt a doboz, így végülis vakon vásárolsz. Már számtalan témájú box kapható, legyen szó baba-mama termékekről, szépségápolásról vagy akár a kiskedvenceinkről. A doboz tartalma összértékben mindig nagyobb, mint amennyibe a box kerül. Ettől független nem feltétlen éri meg megvásárolni, hiszen könnyen lehet, hogy olyan termékeket rejt, amiket egyébként nem vennél meg, szóval oda kell figyelni – mondja ezt a tudatos vásárló énem. Ettől független lássuk be, imádjuk a meglepetéseket, ezért sokszor megéri a kockázatot.
Személy szerint, még sosem rendeltem meglepi dobozt. A Mommy Mia boxokkal szemezek mindig, ugyen mindig szemezek, de több okból sem rendeltem még. Egyrészt a várandósságom elejént nem akartam babonából előre vásárogatni (más sem vettünk jó ideig). Másrészt mert az állandó 0-3 éves kortartományt legtöbbször nagyon távolinak éreztem. Továbbá, hogy őszinte legyek, nem tudott igazán meggyőzni a kulcsszavakkal egy box sem. Leszámíva pár terméket, minden alkalommal örültem, hogy nem rendeltem. Én úgy érzem, kezd túl üzletszagú lenni a dobozok tartalma, amivel persze nincs gond, de én másra vágyom a pénzemért. Amit most meg is kapok a FeMini Boxtól!
Nem tudok nem elfogultan beszámolni a FeMini Box-ról! Ez van, ez az őszinte véleményem, engem megvettek a csajok pillanatok alatt! És hogy mivel és hogyan? Már írom is!
femini
A FeMini megálmodói Szilvi és Piri több szempontból is ideálisak egy ilyen jellegű kezdeményezéshez. Egyrészt, anyukák, így tudják és átérzik egy kisgyerekes édesanya napjait, megértik őket. Másrészt mindketten rendelkeznek már saját gyerektextil vállalkozással (Mirifay Design és ByPippa), így ismerik a hazai tervezők helyzetét, tudják, hogy nem könnyű eljutni a családokhoz, korlátozottak a megjelenési lehetőségeik. Épp ezért, nők részére kínálnak majd tematikus meglepetésboxokat, amikben csak és kizárólag hazai alkotók teljes termékei kerülnek.
Az első doboz témája tökéletesen nekünk való, mivel középponban a babák lesznek. A Helló Bébi névre keresztelt boxot várandósoknak és egy évesnél kisebb babás anyukáknak szánják. Mi a lassan 7 hetes Danómanóval tökéletesen beleillünk végre a célközönségbe! Lesz 4 nagyobb termék, 3 kisebb bónusztermék, tervező és termékbemutató katalógus, és egy kuponfüzet is a dobozban. Kéthavonta fognak érkezni a dobozok, így nem is kell olyan nagyon sokat várni két box között. :P
Címszavak helyett egyenesen a tervezőket jelölték meg a lányok, így szerintem jobban eldönthető, nekünk való-e a doboz vagy sem, hiszen előzetesen megismerkedhetünk a tervezők munkáival. Ez már csak azért is jó, mert előre “rákényszerülünk” arra, hogy utánanézzünk, miket rejthet majd a doboz. Utólag nem biztos, hogy rákeresünk az adott alkotóra. (marketing pacsi!) A négy főterméket a következő tervezők adják; Bimbadesign, Pici kártya,Dream Decor és a KreaBaby. A bónusztermékeket pedig: Bypippa, A Matricalány és Dobozka Manufaktúra.
fem
A lányok rendszeresen, pont megfelelő időközönkénz közölnek újabb és újabb infókat, nem durrogtattak el mindent elsőre, ezzel is jobban fenntartva az érdeklődést és a toborzást. (újabb marketing pacsi!) Az, hogy mikor érkezik pontosan az első doboz, még titok, de már nem kell sokat várni. Én már tűkön ülök, mert annyira nagyon magaménak érzem a doboz tartalmát, hogy azt megfogalmazni sem tudom (egy doboz stipi-stopi!). Szinte minden kiválasztott tervező termékeivel szemeztem már, sőt, egy némelyik könyvjelzőzve is van “meg fogom vásárolni” címszó alatt, szóval nálam nagyon betalált a lista. ;)
Amellett persze, hogy az első doboz babás, már most kíváncsian várom, milyen témákat találnak majd ki a lányok a többi dobozhoz. Kattintsatok a FeMini Box Facebook oldalára, lájkoljátok Őket, és osszátok meg, hogy minél több nőhöz eljusson ez a szuper kezdeményezés! Hajrá csajok!

1 megjegyzés

  1. Én is nagyon várom már s én is jó pár termékkel szemezgetek már a 7-ből 4-től :) Izgi. :) S tényleg nagyon jól csinálják :)

    VálaszTörlés