Kence | Miss Sporty csudikék lakk

május 01, 2016

Dobpergést kérek, hisz ez egy történelmi pillanat. A Lakkfan óta nem írtam lakkos posztot, s lám, ezt is megéltük. Egészen nosztalgikus az érzés, és jóleső. Úgy éreztem, ezt a lakkot meg kell mutatnom, mert ez a tökéletes kék lakk számomra.
Egyébként is szeretem a kéket, így pedig, hogy kisfiúnk lesz, a kék szín még fontosabb szerepet kezdett el az életünkben játszani. Nagyjából általánosan kijelenthetem, hogy ha kisfiú, akkor csak a kék jöhet szóba az üzletekben,legyen szó nagyjból bármiről. Ez azért kicsit kiábrándító is, de sebaj, szeressük ez a színt! Szóval a gyerekszobához is passzol a körmöm.
20160430_115146
Tehát a mai nap sztárja a Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry 5083-as lakk. Mivel a Miss Sporty még mindig nem ad fantázianevet a termékeinek, így a továbbiakban én Csudikéknek fogom hívni ezt a színt.
Alap használata nélkül két rétegben kentem fel, és bár azért az egy perces száradás meredek kijelentés, de tényleg gyorsan párnabiztosra száradt. Szép egységes lett a fedés, gyönyörű krém finist kapunk. Én mindig is csíptem a MS ecseteket; szélesebb, rövidebb, kerekített véggel szerintem nagyon egyszerűen és könnyedén használható. A kép készültekor már bő egy napos volt a lakkozás, és fedő nélkül, szinte kopás nélkül, egész jó saját fénnyel állt a kamera elé.
Harmadik napja viselem, minimális kopás a körömvégnél és ennyi. Ahogy látom, ez a lakk is a Miss Sporty által általában hozott közepesen tartós kategóriába sorolható, azaz nálam 3-5 napig gond nélkül fenn marad.
20160430_115305
A Müllerben akciósan, 395 Ft-ért vettem, de sajnos nem tudom, akciós-e még. Rengeteg gyönyörű üde és tavaszi szin közül lehet válogatni, érdemes megnézni őket, és ilyen áron abszolút jó értéket kapunk a Miss Sportytól. Ez a Csudikék egyértelműen landolt a kosaramban, de próbálok tudatosan és ésszel lakkot vásárolni, hiszen nem azért ajándékoztam el pár hónapja M-nek majd 100 darab lakkot, hogy most őrült módjára újra tele legyen egyszer használatos lakkokkal a fiókom. :)
Ti milyen körömlakkot vásároltatok legutóbb? Számotokra milyen a tökéletes tavaszi lakk?

6 megjegyzés

 1. Nagyon jó érzés volt "Lakkfanos" posztot olvasni , mert óriási rajongója voltam annak a blogodnak is :)
  Nekem a tökéletes a menta színű lakk , de kéket is szívesen hordok tavasszal.

  Eszméletlen jó anyuka vagy már most , nagyon boldog vagyok , hogy része lehetek ennek kicsit a posztokon keresztül :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép ez a kék. Azt hiszem körülnézek a miss sporty körömlakkjai között, mert eddig valamiért nekem ezek a lakkok kimaradtak..
  Én amúgy a glamour napokon vettem egy rimmel körömlakkot, a Hot tropicana-t, gyönyörű élénk rózsaszín (inkább már nyárias, de sebaj). 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy jó kis rózsaszín lakk nekem is kellene, de sose tudom, mihez van kedvem, egy enyhébb vagy egy neonosabb árnyalathoz. :D

   Törlés
 3. Szép szín, de az üveggel nem vagyok kibékülve, kicsi, nehezen halászható ki belőle a lakk. A Moyra Coral lakkjaiból kaptam 3-at legutóbb, azok inkább nyáriak, ilyenkor a pasztell színeket szeretem, meg amit megkívánok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, az üveg nem a legpraktikusabb, de olyan szép színei vannak most a Miss Sportynak, nehéz ellenállni. :)

   Törlés