Kedvencek | Április

május 03, 2016

Helló Május, te csodás! A kedvenc hónapom, elsősorban azért, mert májusban tombol a természet, minden zöld, minden üde és friss, és csupa illat, és igazi tavasz. Persze extra, hogy a születésnapommal indul a hónap, és idén ebben a hónapban fog a család is gyarapodni, szóval az idei május igazán különlegesnek ígérezik, de nem feledkezhetünk meg Áprilisról sem. Mivel idén robbanásszerűen indult be a természet, hála a jó időnek, minden virágzott, minden életrekelt, és imádom ezt!

LEGJOBB A TESTNEK | Garnier PureAktiv 5in1 bb krém

Nemrég írtam erről a bb krémről, és arról, hogy összességében mennyire elégedett vagyok vele. Szinte minden alkalommal, ha tartósabban kiteszem a lábam a házból, előkerül, és imádom, hogy emberibb tőle a kinézetem, és mégsem kell fél órát sminkeléssel töltenem és 6 cm vastag vakolatot felpakolnom az arcomra, hogy kicsit jobban nézzek ki.

20160418_121428_thumb[2] 
LEGJOBB FOGÁS A HÓNAPBAN | Glamour napi szerzemények

Egyértelműen a Glamour napi kuponoknak hála sikerült szert tennem a hónapban a legjobb cuccokra, ami igazság szerint főként Danikának lesz, illetve valamilyen úton módon az ő érkezéséhez kapcsolódik. A tervezettekkel ellentétben végül kevesebb kupont tudtam kihasználni, de nem bánom, mert így is jól jártam.

glam

LEGFINOMABB FALATOK | Eper, eper és eper!

Talán még nem az igazi az ízvilág, de már nem tudok úgy eljönni a zöldségestől, hogy ne hozzak legalább két marék epret, amit magában, joghurttal, más gyümölccsel variálva vagy turmix formájában előszeretettel tömök magamba reggel, délben vagy este. Nekem most ez a legfinomabb nasi, nagyon jól esik. Tervezek egy jó kis epres gyümölcstortát is a közeljövőben, ami ha jól sikerül, hozom ide a blogra is a receptet! ;)

nyam

LEGKREATÍVABB PERCEK | Babaszoba alakítása

Áprilisban kerültek végre helyére a bababútorok, és beszereztük szinte mindent, ami a listánkon szerepelt. A plafonra egy különleges világot álmodtunk meg, amit ketten készítettünk el a párommal – főként Ő dolgozott, én instruáltam. :P Tudom, már egy ideje igérem, hogy körbevezetlek Titeket a babaszobában, nem is fog elmaradni, csak még az asztalosomra várok egy aprósággal kapcsolatban, ami azért az összképen sokat dob.

plafon

LEGSZEBB SZEMÉLYES PILLANATOK | Kismama fotózás

Egyértelműen a legszebb, legklasszabb és legbensőségesebb pillanatokat a két héttel ezelőtti várandós fotózáson éltük át a párommal. Mint ahogy azt itt a blogon is mutattam, gyönyörű képek készültek, örülök, hogy megörökítettük életünknek ezt a szuper és sokmindent meghatározó korszakát. Fülöp Flóra fotósunknak is ezer hála a csodás munkáért, gyönyörűen megragadta a hangulatot, amit szerettem volna a képeken viszont látni!

28

LEGFÜLBEMÁSZÓBB DAL | Alen Walker – Faded

Odavagyok ezért a dalért. Az énekesnő hangja, a nyugis tempó, minden egyben van számomra ebben a dalban, s bár a szövegével nem tudok azonosulni, mert az én életemtől távol áll, mégis annyira kellemesnek érzem, hogy az új csengőhangom is ez a dal lett.

Ha kíváncsiak vagytok, és nem akartok lemaradni a mindennapjaimról, akkor megtaláltok instagrammon @verusszabo néven.

1 megjegyzés

  1. Nagyon tetszett ez a bejegyzés (is). 😊 Csupa jó dolog történt Veled/Veletek áprilisban.. a zenével meg abszolút egyetértek, én is rákattantam erre a dalra. 😍

    VálaszTörlés