Kence | Garnier PureActive 5in1 BB krém

április 18, 2016

A Glamour napi listámnál írtam, hogy szeretnék egy bb krémet is beszerezni, mert bár az utóbbi időben nem igazán, vagy csak minimálisan, visszafogottan sminkeltem, mégis kezdtem újra igényt érezni egy kicsit pofásabb kinézetre. Mivel az alapozókat nem igazán bírom, a régebben szerzett pozitív tapasztalataim alapján a bb krém bővel elegendő arra a célra, amire vágytam. Egységesebb, kicsit egészségesebb és szebb arcbőr, ha kilépek a házból.
20160418_121428
Végül nem a kuponos napokon, hanem pár napja a Rossmannban akciós, 1040 Ft körüli áron vettem meg a PureActive bb krémet, ami egyébként a sima bb krémnél jóval kedvezőbb áron van. Anno pár éve, mikor megérkezett kis hazánkba is a bb krém mánia, én a sima Garnierre neveztem be, és szerettem, de gondoltam adok egy esélyt a PureActive változatnak.
A krém állaga elég folyós, kevesebb is elég belőle. Lehet csak azért, mert nagyon rég nem volt ilyesmi az arcomon, de nekem a fedése is tetszik. Alapvetően nem túl problémás a bőrőm, ahogy az az első képen is látszik, inkább csak olyan kis pirospozsgás. Se nem száraz, se nem zsíros, pattanások is ritkán vannak (bár most a terhesség miatt talán picit több a szokottnál). Korrektorral érdemes lehet picit előre lejavítani ami csúnyább, mert az erősebb foltokat nem fedi el, de nekem önmagában is megfelel.
kollázs
Kattints a képre és nézd meg nagyobb méretben a különbséget!
Nem fénylik, nem csillog felkenéskor sem – ez a régi, natúr Garnier bb krémnél nem így működött. Ott kellett pár perc, míg bemattult, de a PureAktiv 5in1 bb krémnél a matt hatást szinte azonnal tapasztalom, ahogy felkenem. Nem érzem nehéznek az arcom, illetve nem zsírosodik vagy pattanásosodik tőle. Egy egész napot nem bír ki, de egy délutánt kényelmesen. Van egy enyhe uborkás illata, nekem kifejezetten tetszik. Két színben érhető el, eredeti áron 1200 Ft körül kapható
A termék 5 az egyben mivolta onnan fakad, hogy elvileg egyszerre mattít, hidratál, összehúzza a pórusokat, küzd a miteszerek és pattanások ellen illetve egységesít. A matt és az egységes hatás abszolút megvan. A hidratáltsággal egyébként sincs gondom, ezen a téren nem érzek semmi extrát. A többi engem nem igazán érint, viszont külön öröm, hogy egy picike, 15 faktoros fényvédelme is van.
Összességében nekem bevált, a régi tapasztalataimhoz képest kicsit jobban is tetszik ez a változat mint a sima. A világosabb árnyalat passzol is a bőrszinemhez, megkapom tőle az egységesebb, és kicsit szebb arcbőrt, amit szerettem volna.
Ti hogy álltok a bb krémekkel? Inkább alapozó, bb krém vagy egyik sem?

2 megjegyzés

  1. Csak púdert használok, most keresek valami jó kis transzparens púdert. Engem semmilyen alapozó meg BB-krém nem mattított, csak zsíros lett tőlük az amúgy is zsíros bőröm, hidratálni meg nem hidratáltak, szóval nem nekem találták ki ezeket.

    VálaszTörlés
  2. Én a garnier olajmentes bb krémjét használtam, szerettem is az állagát meg a fedését, de sajnos kipattogtam tőle (mondjuk azóta rájöttem, hogy magát a márkát nem bírja a bőröm, ugyanis eddig minden terméküktől kipattogtam), pedig szerintem jó kis bb krém volt az. :(
    Ezzel a fajtával is szemeztem, de nem mertem megkockáztatni, úgyhogy most a glamour napokon vettem arckrémet meg a rimmel alapozó púderét és bízom benne, hogy ez a kombó beválik. :)
    A képek alapján tényleg szuper ez a bb krém, nem túl sok de remekül egységesít. Nagyon helyes kismama vagy. :)

    VálaszTörlés