Kedvencek | Március

április 01, 2016

Szupergyorsan eltelt a Március. Utaztunk, pihentünk, Ikeáztunk, alakultak közben itthon a dolgok, készül a babaszoba, szépül a lakás, döcögve és elég lassan, de megérkezett a tavasz is, szóval remek kis hónap volt, telis teli tartalommal. Visszatekintve az Instagramot, összeszedtem a kedvenceim a hónapból. Ha követni szeretnétek, @verusszabo néven megtaláltok!
A legutóbbi TBS vásárlásom során három testvaj között vaciláltam. A döntési lehetőséget Atinak adtam, hiszen a baba-papa pocakkenegető esti rituálénk alap kelléke lett a korábban vásárolt cukros almás testvaj, ami a végét járta. A kókuszos mellett döntött, de nem hagyott nyugodni, hogy milyen illata lehet a shea vajasnak és az argán olajosnak, így pici tusfürdők formájában megrendeltem. A shea lett a totális kedvenc. Mint tusfürdő, nem győztek meg ilyen áron, de az illata valami isteni! Kicsit pasisnak éreztem, talán épp ezért tetszett ennyire. :)
4
LEGJOBB FOGÁS A HÓNAPBAN | Cuki rugdalózó és polár törcsi a Pepcoból
Imádom a Pepcot, bár viszonylag ritkán jutok el. Mikor tavaly nyáron Debrecenben megnyilt, akkor még Danikának nyoma sem volt, de már akkor is szemeztem a babacuccokkal. Aranyosak és nagyon kedvező áruak voltak. Most, hogy már van kinek vásárolni, már nem csak a háztartási cuccok miatt imádom, hanem a szuper gyerekruhák miatt is!
3
LEGFINOMABB FALATOK| Habos máktorta
Párom kedvenc süteménye a habos mákos. Ezt a süteményt gondoltam picit tovább, és a hagyományos tepsis, kockaformák helyett inkább tortaként készítettem el. Nagyon jól sikerült, a receptet itt a blogon is megtaláljátok.
2
LEGKREATÍVABB PERCEK | Tavaszváró nyuszi képkeretben
A Húsvétra való felkészülésem végül ebben az egyszerű, aranyos nyuszis képkeretben merült ki, mert bár eredetileg lelkes voltam az ünneppel kapcsolatban és készültem ezerrel gondolatban, végül valahogy elillant a lelkesedés, és pihenéssel, aggteleki barlangos kirándulással töltöttük. De ez a nyuszi tényleg cuki!
1
LEGSZEBB SZEMÉLYES PILLANATOK|
Márciusban a 15-i hosszú hétvégét Csolnokon, a rokonaimnál töltöttük. Hegyek, nyugis falusi temperamentum, rég látott kedves családtagok és gondtalanság. Minden adott volt egy pici feltöltődéshez, kis kiránduláshoz. A kedvencem az volt, mikor megkerestük a környék erdejében a gyönyörű hóvirágmezőt. Kellemes, romantikus séta volt az erdőben.
IMG_20160331_102204
LEGFÜLBEMÁSZÓBB DAL | Duke Dumont – Ocean Drive
Párom szokta mondani bizonyos dalokra, hogy “ez olyan tes”. Na ez nagyon olyan dal, imádom, dúdolom, zümmögöm, ha meghallom a kocsiban, máris adom rá a kakaót!
Nektek milyen kedvenceitek voltak Márciusban?

0 megjegyzés