Viszlát 2015, te csodás!

január 02, 2016

Szerencsés embernek vallom magam, bár a mázlim java részét szerintem önmagamnak köszönhetem. Mindig is azt gondoltam, a boldogságunk határát mi magunk szabjuk meg, és csak rajtunk áll, hogyan éljük az életünket, hogyan birkózunk meg a benne felmerülő problémákkal, toporzékolunk-e ha valami nem sikerül vagy új megoldások után kutatunk. 

Bátran mondhatom, az elmúlt éveim mind úgy sikerültek, ahogy terveztem, amit akartam, mindent elértem, sokszor hamarabb és könnyebben, mint vártam, sőt, extra dolgok is történtek, és ez tökéletesen igaz a 2015-ös évemre is.

Az életben vannak főbb mérföldkövek, kis rubrikák a listán, amiket általában nehezebb kipipálni, mert több időt és energiát kíván, sokszor kell hozzá a megfelelő partner is mert kétszemélyes a "buli". Ilyen például a saját otthon, házasság és a gyerekáldás. A legtöbb ember ezeknek az elérésére törekszik élete során, és hogy ha megvannak, akkor komoly meló megtartani őket.


2015-ben a fő életcélok közül számomra több is teljesült. Az első ilyen lassan épp egy éve a saját ház volt. A mi esetünk szerintem elég egyedi ez ügyben, hiszen keveseknek adatik meg, hogy a potenciális házban előtte lehetőségük van hónapokat élni, megismerni, adni esélyt egymásnak. Ez azért volt számunkra lehetséges, mert a ház amiben élünk, családon belülről származik. Szuper érzés volt kimondani, "a miénk", és borzasztóan hálás vagyok az egész családomnak, mert ehhez ők is kellettek.

Az év folyamán sok változást eszközöltünk, főként a házon belül, aminek még nagyon messze a vége, hogy a lehetőségekhez képest olyanra formáljuk a kis otthonunk, amiben a leginkább önmagunkat érezhetjük. Festettünk, fúrtunk és faragtunk, átrendeztünk. Reményeim szerint, minden eddigi és ezt követő változást megmutatok majd Nektek itt a blogon.2014 munka fronton több mint kiakasztó volt. Nagyon vékony hajszálon függtem az akkori év végén, közel éreztem magamban a felmondást, és ennek részben hangot is adtam. Nem tudom, az hatott-e, amiket elmondtam a főnökömnek bő egy éve, vagy csak megvilágosodott 2015 januárjára, de egyszeriben mint akit kicseréltek. Végre azzal foglalkozhattam, amiről eredetileg is szó volt, amiben a legjobbnak érzem magam és amit szívesen csinálok. Végre megbecsültnek éreztem magam, és idén rengeteg hasznos szakmai tapasztalatot szereztem.

Egy kiegyensúlyozott, klassz évem volt munka fronton, és azt hiszem ez nem csak számomra, de az üzlet számára is nagyon pozitív váltást jelentett. Remek hangulatban, klassz kollégákkal volt dolgom idén, egy szavam sem lehet, remek év volt!Megszámolni is hirtelen nehéz, hány helyre jutottunk el 2015-ben kettesben vagy barátokkal. A Visegrádi várbevételtől kezdve a szarvasi Mini Magyarországon, Zempléni és Tiszatavi bringázásokon át, a szlovákiai Tátra látogatást érintve egészen az olasz Milánóig.. idén tényleg volt minden, amire csak vágytunk. Megannyi csodát láttunk az utak során, szuper emlékeket szereztünk, és kicsit még többet megismertünk a világból. Mozgalmas év volt, ezt határozottan kijelenthetem!És végül ami igazán tökéletessé tette a 2015ös évem, az a szerelem. Elmondhatatlan érzés rádöbbenni, hogy Ő a nagy Ő. Ez az érzés ebben az évben sziklaszilárddá vált, és legyőzhetetlenné teszi a kapcsolatunkat. Voltam már szerelmes, hittem már magam boldognak korábbi kapcsolataimban, de soha nem éreztem azt, amit Vele. Már a kezdetektől ott motoszkált, hogy Ő most tényleg a másik felem, és ez a kósza gondolat igazi érzéssé forrta ki magát. Közhelyes, vagy sem, de tényleg jobb ember vagyok mellette, és szerelmes vagyok a kapcsolatunkba (is)!

Épp ez az érzés, ez a harmónia, ez az összetartozás sarkallt minket arra, hogy belevágjunk A projektbe, aminek a gyümölcsét jövő tavasz végén élvezhetjük.


A 2016os évemtől nem várok kevesebbet, mint elődjétől, csodás utazás vár ránk, és valami egészen új világba fogunk csöppenni, amit alig várok!

Remélem, a Ti évetek is várakozáson felüli volt! Boldog új évet, és hajrá 2016! ;)

3 megjegyzés

 1. Látom, nagyon pozitív vagy, csak így tovább! Boldog új évet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony, nincs okom nem annak lenni. :) Neked is boldog új évet!

   Törlés
 2. Öröm volt olvasni a sorokat! :)
  Sok sikert a továbbiakban is, gratulálok a párodhoz és a babátokhoz is! :)

  VálaszTörlés