Kence | Életem első The Body Shop terméke…

január 30, 2016

…ami bizonyosan nem az utolsó!

Alapvetően próbálok tudatos vásárló lenni, nem szeretem ha felesleges dolgok vesznek körül, és a beauty világ ilyen szempontból nekem nagy kérdőjel, hiszen nem voltam kamasz koromban az a nagyon lányos lány, egy szempillaspirálból és egy alig fogó szemcerkából állt a repertoárom éveken át. Fiú barátaim voltak, fiú tesó, fiú unokatesók, nem volt akivel felfedezzem a sminkelés és testápolás tudományát, így nem alakult ki a mai napig sem a szépségápolási rutinom. Nem tisztítok minden este arcot, nem sminkelek minden nap, szó szerint megfeledkezek ezekről rendszeresen. Épp ezért kevés terméket használok ilyen téren. Szeretnék ezen változtatni - a túlsó végletet sem értem, akik tonna krémeket kennek az arcukra huszonéves létükre –kialakítani egy rutint, picit jobban törődni a lelkemen felül a testemmel is.

tbs

Gyakorlatilag évek óta kerülgetem a TBS oldalát, de valahogy mindig lebeszéltem magam róla, mondván, hogy alapból sorakozik vagy 2-3 testápoló a szekrényben, úgyse használnám el ezt se, és drága, és nincs csak pesten üzlet ahol megszagolgathatnám, megtapogathatnám, és “ó nem is kell az nekem”. De a tudatos vásárlás keretein belül most kezdem el építeni a tudatosabb élet alapjait is, így muszáj magamra is jobban odafigyelnem, így mikor megláttam a 40%-os akciót, akkor tudtam, most jött el az idő.

Kicsiben akartam kezdeni, így a cukros almás, 50ml-es kiszerelésű testvaj (Glazed Apple Body Butter) tökéletes célponttá vált. 1990 Ft helyett 1194 Ft-ért (plusz 590 posta) le is csaptam rá. Szerdán reggel megvásároltam, csütörtökön már kaptam az sms-t, hogy átvehetem a kiválasztott GLS ponton.

tbs2A csomagolás szép, semmi extra, műanyag, rácsavarós fedéllel. A csoda a fedél alatt lakik! Mennyei illat, kellően cukros és kellően almás, nem mű és nem túl sok, tényleg finom. A krém állaga szerintem pont megfelelő, jól kenhető (más márka testvajával jártam már úgy, mintha fagyóból kivett margarin lenne), gyorsan felszívódik, és puha marad a bőr. Nálunk jelenleg a klasszikus kis Nivea tégelyt váltotta fel egy nagyon fontos pozícióban; amolyan papa-baba rituálé esténként, hogy a növekvő pocakom a párom kenegeti.

Mindenképpen jó vételnek érzem, nagyon elégedett vagyok, sőt, még egy pici epres bőrradír mintát is kaptam, ami annyira guszta illatú, hogy szívem szerint nem elkenném, hanem megenném. Az egyetlen “negatívum”, hogy kísérőlevél nem érkezett a termékek mellé. Mint szintén webshopot (is) kezelő személy, tapasztalatból tudom, hogy jól tud esni egy-egy névreszóló, kedves kísérőlevél, amiben esetleg megemlítik a mintát is, amit kaptam, hogy ne nekem kelljen kinyomozni, mi van a pici tégelyben (mert nehezen olvasható volt az írás a kis mintán) de lehet csak szőrszálhasogató vagyok... Mindezek ellenére biztos vagyok benne, hogy egy új barátság veszi kezdetét a márka és köztem, és nagyon remélem, hogy lesz alkalmam tavasszal személyesen is eljutni az üzletükbe, vagy végre nyitnak Debrecenben is boltot. :)

Nektek milyen tapasztalatotok van a Body Shop termékeivel? Próbáltátok már? Van kedvencetek?

2 megjegyzés

 1. Én is sokáig kerülgettem a márkát, pont azért, amiket te is említettél: drága és nincs sok lehetőség megszaglászni őket. Aztán én is egy akció keretén belül csaptam le egy XXL-es mangós testvajra. Tudtam, hogy ha az első TBS termékem egy testvaj lesz, mert annyira ikonikus számomra! Szóval megvettem, megszerettem, azóta több termékkel gazdagodtam már. :)
  A boltprobléma nekem is szívfájdalmam. Jó lenne, ha nem Pesten nyitják meg az új boltokat, hanem nyitnának a nagyobb városok felé is: Debrecen, Szeged, Pécs, Győr. Szerencsére nekem van egy nagyon jófej bátyám, aki zokszó nélkül elmegy a TBS boltba és megveszi, megszaglássza a cuccokat és még kis termékmintákat is kér nekem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is van egy jófej bátyám, de rá nem tudnék ilyet bízni. 😁

   Törlés