Gömblámpa a Classhome.hu-ról

június 25, 2015

Haladva a ház csinosítgatásával, úgy gondoltam, a hálón a sor, hogy valamit lehúzzak a bakancs listájáról. Nem akartam drága tételbe belefogni, viszont mutatós és közben hasznos tervet szerettem volna megvalósítani, így választottam a már régóta kinézett gömblámpát a Classhome-tól.


Mindenképp szerettem volna egy kis hangulatvilágítást a hálóba. Éjjeli vagy kisebb lámpára nem is gondoltam, mivel nincs szükségünk annyi fényre, nem olvasok ágyban, tényleg csak a hangulat miatt, az esti mozizáshoz, ha épp eszünk valamit, vagy csak a romantika kedvéért kell. Régen karácsonyi égősort barkácsoltam az ágyamhoz, imádtam, most viszont valami extrábbat szerettem volna. Fogalmam sincs, hogy lyukadtam ki a Classhome oldalán, de ez hónapokkal ezelőtt volt, és már akkor eldöntöttem, hogy az egyébként fehér-kék színvilágúnak tervezett hálónkba az ágy felé, a jövendőbeli fehér lebegőpolcunk alján egy ilyen égősor fog díszelegni.

Nagyon sok színösszeállítás közül választhattok, sőt, akár a saját színeiteket is összerakhatjátok. Mi a 10 égős Jég szín mellett döntöttünk. 10 égő bőven elég az ágyhoz, 4450 Ft + szállítás. Ha nagyon kukacoskodni akarok, nem olcsó, hiszen egy kis karácsonyi égő + némi origami a feléből is kijön, de az egyedigésnek ára van, ennyi meg még bele is fér.

Meglepetésemre a dobozban a kis gömböket nekem kellett az égőkre "szerelni". A gömbökön lévő lyukat egy 1cm-es kis vágással kell megtoldani, ehhez tökéletes egy kisolló. Ezután már be tudjuk dugni az égőt a gömbbe, amiknek a színsorrendjét ezáltal mi határozhatjuk meg. Két plusz égő lapult még a dobozban. A képek sajnos nem adják vissza, mennyire szép jeges kék színe van a gömböknek...


A helyét hamarosan elfoglalja az ágy felett, viszont a végleges kompozíciót csak augusztus közepén fogom megmutatni, ugyan is akkorra lesz kifestve a háló, és remélhetően a polc és új gardrób is meglesz.

Én odavagyok érte, szerintem nagyon mutatós tud lenni, akár hálószobában, akár egy színesebb, vidámabb összeállítással egy gyerekszobában.

Nektek tetszenek az ilyen típusú lámpák? Szeretitek a hangulatvilágításokat?

5 megjegyzés

 1. Megnéztem az oldalt, természetesen a rózsaszínek tetszenek, viszont tényleg nem olcsó mulatság. Azt is belátom, hogy az egyediséget és a minőséget meg kell fizetni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, drágának tűnhet, bár ha belegondolsz, hogy 4-5000 Ft-ot egy papucsra elköltünk, ami egy szezont bír ki és kész, akkor talán nem is akkora tétel. :)

   Törlés
  2. Tényleg, így átgondolva nem is tűnik soknak. :)
   És ami a legjobb, hogy bármikor újrafűzhetjük, nem? Egyszer lehet ombre, máskor pedig egy iylen-egy olyan vagy esetleg teljesen random. :)

   Törlés
  3. Igen, szabad kezet ad a téma. Nem kizárt, hogy a jövendőbeli egyszermajdcsak gyerekszobában is lesz ilyen égősor. :)

   Törlés
 2. Én tesómtól kaptam ajándékba:)Gyönyörű szép és feldobja Boróka szobáját:)

  VálaszTörlés