Én elmentem a Pepcoba fél pénzzel!

június 27, 2015

Mikor megláttam a facebookon, hogy Debrecenben Pepco üzlet nyílt a StopShop-ban, akkor megörültem. No nem azért, mert minden álmom ez az üzlet volt, hiszen eddig a létezéséről sem tudtam, inkább az tett boldoggá, hogy egy újabb olyan hely nyílt "kis" városkánkban, ahol különlegesebb dekortárgyakat és kiegészítőket vehetek a lakásba nagyon kedvező áron. És hogy mennyire kedvező is?


A fenti képen látható tárgyakért összesen 2 720 Ft-ot fizettünk. Nem sok, ugye?

Nagyon kíváncsi voltam az üzletre, hogy milyen a kínálat. Engem elsősorban, és igazság szerint csak az otthon részleg érdekelt, így a ruhákat meg sem néztem - mert hogy az is van nekik, baba, papa, mama, mindenféle, sőt játékok is. Amolyan Kik-hez hasonlítható bolt, de talán még olcsóbb annál is! A legpozitívabb sokk a képkeretek áránál ért, ugyanis ez az a rész, ahol nagyjából tisztában vagyok az átlag árakkal. Egy normális, 10x15-ös hagyományos képkeret ára átlag 7-1000 Ft között mozog. Nos, itt a 15x20as méret 290 Ft volt, a 30x20as 490 Ft. Mivel gallery wall-t szeretnék a kanapénk fölé, amihez legalább 10 különböző méretű keret fog kelleni, így nem mindegy, mennyiért tudom beszerezni. 

A két konyharuha - bár nem a legjobb minőségű - 140 Ft/db áron adta magát, a salátás tálak 290 Ft/db, míg a 6 pár fülbevaló csupán 360 Ft volt. A legdrágább tételt a geometrikus fehér kerámia mécsestartó képezte a maga 790 Ft-val.

Viszonylag sokan voltak, és ahogy láttam, sokan az otthonba kínált tárgyakat illetve a babaruhákat vették célba. Olcsó, ránézésre jó minőségű, igényes kiegészítőik vannak, mindenféle színben és formában. Pár lesifotót is készítettem, hogy kicsit körbenézhessetek, illetve a post végén a városok listáját találjátok, ahol van Pepco. Ha eddig még nem ismerted, de szeretsz olcsón szép tárgyakhoz jutni, akkor nagyon ajánlom! Nekem biztos nem ez volt az utolsó vásárlásom! ;)
Pepco üzletekért kattints!

6 megjegyzés

 1. Erre nem is tudok mst mondani, csak hogy: "Gyerünk a Pepcoba be!" El is megyek, megnézem magamnak azt a kis boltot. Köszi a tippet :)

  VálaszTörlés
 2. Mi is voltunk tegnap, de nem volt időm nagyon szétnézni, így holnap is megyek! Nagyon jó árakon szuper dolgok vannak, imádom! Te is olyan jó dolgokat vettél.......

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mikor megláttam a babaruhákat - annyira cukik - egyből Rád gondoltam! :)

   Törlés
 3. Nekem a mécsestartó tetszik a legjobban. :)
  És köszi a sok képet, remek volt így bekukkantani a bolt kínálatába. :)

  VálaszTörlés
 4. Áááá ez az én terepem lenne, szép dolgokat vettél és a lesifotóidat imádom!Szeretem a szobámat és a lakásunkat szépíteni, sajnos itt nincs ilyen üzlet, de ha lenne vagy eljutok oda, ahol található, és beszabadulok,ott nem lesz kegyelem :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen sajna, nem olyan sok helyen van az országban, de hátha ez is elterjed. :)

   Törlés