Konyhai mérleg pofátlanul olcsón

február 19, 2015

Ez itt akármennyire is nem szeretném, hogy a reklám helye legyen, most még is kap egy kis potyát az eMag.hu, hiszen tőlük rendeltem a szép új konyhai mérlegem, amihez állítólag 54%-al olcsóbban, 1590 Ft-ért jutottam hozzá, ingyenes szállítással.
3480 Ft helyett, 1590 Ft. Ennyit simán otthagysz a Mekiben egy BigMac menüért is, szóval úgy voltam vele, miért ne. Úgy sem volt mérlegem, bár általában szemre mérem a legtöbb dolgot, de legalább is a már ismertebb receptek esetében. Viszont ha új süteményeket próbálok ki, akkor általában igyekszem követni a receptet, és pontosan kimérni a hozzávalókat, aztán jöhet a korrigálás ha kész a sütemény, tehát valós igény volt a mérlegre, ami az én tudatos vásárlói énemnek elég meggyőző volt ahhoz, hogy megvegyem. 2 napja este rendeltem meg, ma reggel hozta a postás.
10988942_10203625160379311_310093981858748665_n 
5 kg-ig mér, digitális kijelző, két darab AA-s elemmel működik amit mellékeltek a csomagolásban. Utálom ha nincs elem valamihez… Tál nem jár hozzá, de nem is tartom fontosnak, bőven el vagyok látva műanyag tálakkal. Aminek egyébként a súlyát ki lehet a “TARE” gombbal iktatni, így azt nem számolja bele.
Összességében be kell látni, egész jó akció ez most ami fut az oldalon, le lehet még csapni pár jó dologra. Kissé vonakodva rendeltem egyébként, mert a munkahelyemre bejáró DPD-s srác mesélte, hogy az eMag is velük szállítat házhoz, és hogy nagyon sok terméket küldenek vissza, mert valami nem stimmel vele. De erre legyen megnyugvás az a 30 nap, ami rendelkezésünkre áll a visszaküldésre. Szerintem ez korrekt.
Ti rendeltetek már valamit? Szoktatok online vásárolni?

3 megjegyzés

 1. wow, tényleg jó áron vetted!

  VálaszTörlés
 2. Szoktam online vásárolgatni, konyhai dolgot is, de nálam alap a 10 kg-os határ, ez nekem kevés lenne. Persze ennyiért bolondnak is megéri.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyelőre nem hiszem, hogy ne lenne elég a 10kg, de majd egyszer ha lesz igény rá beruházok egy komolyabb gépre, addig ez bőven megfelel. :)

   Törlés