Kedvencek Januárból

február 03, 2015

Életem első ilyen jellegű kedvences postja ez a mai. Mindig tetszett másoknál az ahogy összeszedik, miket kedveltek az adott hónapban, és végiggondolva, rengeteg kedvenc pillanat jut eszembe Januárból, szóval gondoltam, miért ne lehetne itt is egy havi csokor a kedvencekből, szigorúan vegyes jelleggel!
 bringa
Már nem is emlékszem, hogy kinél olvastam erről az oldalról. Annyira magába szippantott, rögtön lett vagy 2 tucat termék a kívánságlistámon, amik közül elsőnek erre az aranyos kis virágtartós triciklire esett a választásom. A hangsúly a “kis”-en van, mert tényleg picike, olyannyira, hogy nem is igen fér bele több egy pici kaktusznál. Egyelőre a hozzá kapott kis fűmagokat rejti a bringa, meglátjuk, hogy teljesít. 1144 Ft-ot megért. ;)
 párna
2 | Fehér műszörmés Jysk és bársony kék/barna Kikás díszpárnák
A lakáscsinosítás, otthonosítás folyamata nem mehet végbe díszpárnák beszerzése nélkül. Egyszerűen must have darab legalább 3. Én ebből kettőt már be is szereztem, a jövendőbeli nappali színvilághoz hangolva. A Kikában 1499 Ft-ért vesztegették az egyik oldalt kék másikon barna színű bársony párnát. Imádom a finom tapintását. A másik, Jysk-es, fehér műszörmés darab a nagy szerelem, olyan cuki majd belehalsz. És egyébként is, 4000-ről 1990-re akciózva… még a hülyének is! :D
 bonduelle
3 | Bonduelle fagyasztott bab
Nem vagyok az a tipikusan, szigorúan egészségesen étkező típus, de igyekszem becsempészni némi zöldséget az étrendembe. Tavaly angliában ettem elsőnek vajon párolt babot, és odalettem érte. Hús mellé, de akár magában is, finoman sózva, isteni. :)
 nivea
4 | Nivea Happy Time testápoló
Nem újdonság, hogy télen könnyebben és jobban szárad a bőrünk, gyakrabban kerül elő a testápoló, még nálam is. Imádom az üde illatát, a gyors beszívódást, és persze a pihe puha bőr érzését.
 acer
5 | Acer Aspire E5 laptop
Lassan két éve dolgozom Debrecen legklasszabb bringaboltjában, és ez idő alatt végig a saját laptopom használtam a munkámhoz, amihez elengedhetetlen egy gép, viszont kissé idős lett közben a laptopom, napi 10 órákat simán ment, hiszen otthon is azt nyúztam, így érett, hogy valamit tenni kell. A főnökömmel megbeszéltük, hogy a régit beveszi a bolt, és kapok egy újat, ami saját és munka felhasználásra lesz. Megegyeztünk egy keretben, azt picit megpótolva lettem boldog új gazdája ennek a szép Acer laposnak.
römi
6 | Römi kártyajáték
Januárban újra rákaptunk a römizésre. Évekkel ezelőtt otthon rengeteget játszottunk míg élt Nagymamám, nagyon jó érzés újra ezt a játékot játszani, és klassz, hogy a barátaink, a párom szülei és az én családom is ismeri és kedveli ezt a játékot.
lego
7 | Star Wars-os mini Lego
Nem titok, hogy nagy SW fanok vagyunk, és a Lego is az egyik legzseniálisabb találmány szerintünk, a kettő találkozása meg… aawwaaooo *.* hatás. :) Névnapoztunk január közepén, akkor kaptunk két új kis cukiságot, majd természetesen kellett szereznünk egy mini ATAT-ot is, ha már végre kapható!
hó
8 | Az első idei hó
A tél nem tél, ha nincs hó, és bár én megrendeltem már az ünnepekre is a fehérséget, egészen január 4-ig kellett várnunk, mire nagy kegyesen ide is elért egy kis hó. Valahogy Debrecen abban a zónában helyezkedik el, amit mindig elkerülnek a nagy havazások, viharok. Néha mintha az időjárás észbekapna, hogy “hjaj baszki Joe, Debrecenbe nyomjunk már valami kis havat, már megint kurvára elsiklottunk felette”"!”.
Nálatok mik voltak a kedvencek Januárban?

3 megjegyzés

 1. De szépek a párnák, nagyon kényelmesek lehetnek! :)
  Én is nemrég kaptam laptopot, azóta csak ezen pötyögök.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azok, és ooolyan puhák! *.* :)
   Használd egészséggel az új gépet!

   Törlés
 2. Az a 3. a Klónok tankja? :) Mert akkor megvan :)
  Az első meg a kétarcú Han Solo? Mert akkor az is :) Meg még ki tudja mi, nálunk nem én vagyok a Star Wars fan elsősorban, de a Legomániás igen :) Meg aki megkeresi a lövöldözőket...
  Zöldbabot én is szoktam, minden amcsi filmben odavágják a sült hús mellé, szerintem finom! Csak nem szabad agyonpárolni.

  VálaszTörlés