6 gyors DIY projekt hétvégére #2

február 21, 2015

Ismét összeszedtem hat klassz, könnyen elkészíthető, egyedi és mutatós DIY ötletet, nagy része a saját Pinterest to do! mappámból, ami azt jelenti, hogy szeretnék ilyeneket, vagy ilyesmiket a saját házunkban is majd látni. Talán a márciusi projektek közé be is kerül egy kettő az alábbiak közül, addig is csemegézzünk!

1 

Imádom, mikor két egymástól totál eltérő dolog találkoznak, ahogy ez a kis játék autó és a növények. Ha unod a hagyományos kerek kaspókat, akkor ideje beújítani egy Cadillecet! ;)

 2

Ez az ötlet borzalmasan tetszik, biztos vagyok benne, hogy a hálóban találok helyet ennek, főleg hogy a párom is rábólintott. Egy csepp természet, meg egy csokor emlék. Nagyon hangulatos, nagyon egyszerű, és baromi mutatós. Imádom!

 3

Számtalan ilyen szegelős, cérnával összekötős ötlet kering a neten. Az Eiffel torony különösen jól mutat. Az egész ötlet a gyerekkori pontösszekötős, végül egy alakzatkapós játékra emlékeztet, csak ez a felnőtt változat. Igazándiból bármi kivitelezhető, csak fantázia kérdése.

 4

Festék és két kődarab és máris kész a könyvsor fogó. Vagy bármi is legyen a magyar megnevezése.

 5

Cseréld a feliratokat arra, hogy “Szeretlek!”, “Üdv nálunk!” vagy “Jó étvágyat!” és máris kirakhatod a hálóba, a nappaliba vagy az étkezőbe. Nálam tuti befutó az ötlet!

 6

És a végre egy nem szokványos asztali futó. Talán csak a színhatás, talán a pöttyök, a parketta stílus, vagy a kis növények, de ez a kép engem nagyon megfogott, bár nem hiszem hogy itthon elkészíteném. De beleszerettem a képbe. :)

Ti mit készítettetek legutóbb? Terveztek valamit a hétvégére?

4 megjegyzés

 1. Nekem az első a kedvenc, nagyon vagány az az oldtimer! :)

  VálaszTörlés
 2. Könyvtámasznak hívják. Ezek nekem eléggé meghökkentőek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Könyvtámasz! Köszönöm! Egyszerűen nem akarsz eszembe jutni a szó. :)

   Törlés